.

Home

Amerikaanse koelkasten op maat ontworpen door www.amerikaanse-koelkast-inbouw.nl

Wilt u graag een robuuste Amerikaanse koelkast in RVS of hoogglans wit? Echte Amerikaanse koelkasten in keukens zorgen voor een onderscheidende uitstraling. Elek Trends Nederland is een aanbieder van Amerikaanse koelkasten en heeft al jarenlang ervaring. Wanneer u een Amerikaanse koelkast gaat kopen is het van belang dat u de juiste keuze maakt tussen verschillende uitvoeringen. De soorten Amerikaanse koelkasten die wij aanbieden kunt u bekijken op de website van www.amerikaansekoelkasten.com/home.html Hier kunt u zich laten overtuigen van de hoge kwaliteit en de luxueuze uitstraling van de Amerikaanse koelkasten. U kunt zelf een keuze maken uit de kleuren, materialen en vele opties. Wilt u na een eerste indruk van de Amerikaanse koelkasten deze graag in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier hebben we diverse modellen Amerikaanse koelkasten ingebouwd en vrijstaand opgesteld. Daarnaast geven onze adviseurs graag advies over zo'n 25 originele Amerikaanse koelkasten. Kom gerust bij ons langs.

Kleuren

Als u kiest voor Amerikaanse koelkasten zijn deze leverbaar in verschillende kleuren zoals:
  • Wit
  • Zwart
  • Crème
  • Rood
  • Blauw
 
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende deuren en bijpassende grepen. De fraaie vormgeving zorgt ervoor dat uw koelkast een waar design element is.  Naast design en uitstraling is functionaliteit van belang. Amerikaanse koelkasten zijn leverbaar met vriesvakken, ijsblokken makers en koud water.

Techniek 

Amerikaanse koelkasten werken anders dan andere. Om alles goed te koelen werken Amerikaanse koelkasten met ventilatoren en luchtstromen. Heeft u te maken met een storing?  Of is er iets kapot? Voor reparatie en onderhoud van Amerikaanse koelkasten bent u ook bij Elek Trends Nederland aan het juiste adres. Tevens kunt u ons hier bereiken voor toestellen, filters en onderdelen.

Leveren en monteren 

 
Weet u welke Amerikaanse koelkast u wilt bestellen? Bestel deze dan op de website van www.amerikaanse-frigo.be en geniet van vele voordelen. Ons team is gespecialiseerd in het leveren en monteren van Amerikaanse koelkasten. Indien gewenst installeren wij deze voor u zodat u nergens omkijken naar heeft. U hoeft uitsluitend voor de inhoud te zorgen.

Nieuws

Geen nieuwsitems beschikbaar.
Elek Trends Nederland B.V. - Bolstrastraat 8 - 4251 LK Werkendam - Tel. +31 (0) 183 503441 - Fax. 0183-504688 - E-mail: info@elektrends.nl